Schelderegatta 2016

Schelderegatta 2016 (c) Sabrina MaesDe Schelderegatta is een jaarlijkse wedstrijd voor zeilschepen vertrekkende vanuit Hansweert naar Antwerpen, Linkeroever.

Op 04 juni vond de 14de editie plaats. Ik had de change dat ik gevraagd werd mee te varen en dit op een prachtige motorboot om zo van ‘in de actie’ foto’s te kunnen nemen van de boten onder zeil.

Een mistige ochtend was een spelbreker. Eerst was er Rijkswaterstaat die de sluis niet wou openen, daarna moest er gewacht worden op een go van hen om te mogen starten. Het werd al snel 12 uur middag, maar dan was er niet voldoende wind. De wedstrijd kon dus spijtig dit jaar niet plaatsvinden.

De deelnemende zeilschepen zijn op motor naar Antwerpen gevaren. Ondanks, een fijne dag op de Schelde met als afsluiter een knalfeest.

Schelderegatta 2016 (c) Sabrina Maes’t is altijd fijn kijken naar de Antwerpse kustlijn met toppers als de imposante koeltorens aan Doel – in de mist – kathedraal, Het Mas, het nieuwe clubhuis van RYCB (wat een kanjer!), en uiteraard werd de traditie aan het ‘boomeke’ verdergezet met een goeie borrel.
Meer info over alle edities: www.schelderegatta.be

 

Foto’s (c) Sabrina Maes – Mail

 

 

 

 

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact