BTB D4

BTB D4 (noot vd redactie, Ned. Vert. Back To Basics, Dag 4)

Eenvoud
Eenvoud

Vroeg uit de veren, opnieuw smalle grensovergang van Italië nu weer richting Zwitserland.

Vandaag worden we beloond met Camping 4.  Een juweeltje, vriendelijk onthaal, degelijke organisatie, keuze uit luxe plaatsen en luxeplaatsen. We zijn in onze zonnige nopjes;  Kundig rijd ik een enkele richting paadje in om nieuw water te tanken.  Stijn geeft aanwijzingen om ook weer bijna ter plaatse om te draaien en onze plaats in te manoeuvreren.  Mmm, we zijn content.  Even op verkenning in de douches: krakende proper, een Italiaanse schone zwabbert er met haar vod op los.  Dit kan nooit vuil worden.  Even verderop horen we swingende muziek: de pool.  We snellen om handdoeken en installeren ons aan het redelijk crowdy zwembad.  Stijn is tevreden als hij een duik kan nemen in het verkoelende water.  Aanrader Peschiera Del Garda! Voor het avondeten (BTB maaltijd op gasvuurtje ;-)) besluit ik de loopschoenen aan te trekken.

Waw!  Prachtig lopen langs het Gardameer.  Ondanks een plaatselijke bui en windkracht 4/5 geniet ik van de zonsondergang, het klotsende water, de stilte en de eenzaamheid die slechts licht wordt verstoord door enkele knappe lopende Italianen.  Zand, strandpad, steiger, kiezelpad, het komt en komt en biedt een blijvend genot.  Prachtig relaxed lopen op Gardameer-vleugeltjes.

BTB succesdag!

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact