BTB D7

 

Really?
Really?

BTB D7 (noot vd redactie, Ned. Vert. Back To Basics, Dag 7)

De late movie bezorgde me een te korte slaap.  Moeilijke ochtend om op gang te komen, zelfs koffie hielp niet echt.  Pas toen dat f*king internet eindelijk aan de praat ging keerde de rust&vakantie sfeer terug.  We kochten een Italiaans surfnummer, easy on the go.

Maar zo easy was het niet, veel gepruts en Italiaanse registraties verder kennen we nu perfect Italiaans (om een nummer te registreren) en kunnen we surfen.  Tijd wordt verdeeld tussen de teamgenoten, elk even dat Internet op om de ervaringen te delen.

Genieten
Genieten

Skype ligt te genieten onder de camper, lekker in de schaduw. In de namiddag hebben we genoten van een prachtige zonnige middag aan het nog prachtigere zwembad.  Stijn ziet er goed uit met zijn zwemschouders en sixpak on the go 😉

De zon deed deugd.  De drankjes ook.  De muziek bracht de sfeer.  Heerlijk. 

’s Avonds BBQ.  Ook muggenjacht stond op het programma.  Nog eens gezanikt aan de receptie of we toch geen plaatske konden veroveren om hier langer te blijven staan.  En YEP! Succes bij deze Italiaanse schone.  Verhuis naar prachtige locatie on the First lanes, Lago Del Garda view op het programma.  Maar voor nu oogjes dicht en snaveltjes toe.  I have a journey to heaven First.

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact