Waarom probeer je niet een keertje Frankrijk?

Côte d'azur, Frankrijk, Antibes, Cannes, Nice, Juan Les Pins, Grasse

Zomer 2017 Zomervakantie! Joepie!  Reizen, verkennen, genieten. Klopt.  Maar het wordt net iets minder joepie als die nekklachten en rughernia na meer dan een jaar nog niet ‘vergeten’ zijn. “Op tijd en stond rusten.”  Met die wijsheid begonnen we de zoektocht naar een last-minute, betaalbare-én-kortbije-vakantie.  Spanje ligt al in de… Read more“Waarom probeer je niet een keertje Frankrijk?”

Dream your life

Italy, Italië, Reizen, Pompei, Salerno, Positano, Naples, Amalfi Coast, Sorrento, Vesuvius

Dream your life Zo zou ik het kunnen omschrijven, onze Italiëreis.  Last-minute – what else 😉 – . Meer uit heimwee, verlangen van Stijn.  Zijn jaar zou in de Paasvakantie een rondreis maken door Italië, met de bus.  Een aantal was niet aan de beurt gekomen. Oa Stijn kon dus… Read more“Dream your life”

2016 Loopplannen

09.06.2016 Deze week weer voor het eerst gelopen nà de tik in het achterwerk/accident begin mei. Opnieuw opbouwen met sessies van 6.8 km.  Hopelijk houdt die hoofdpijn/schouderpijn een keertje op en kan er weer een langer blok gelopen worden. Kine en sportarts raden bewegen aan.  Bewegen = doorbloeding = sneller… Read more“2016 Loopplannen”

10 Miles in de regen

Gigantisch veel volk in ’t stad afgelopen zondag.  30 jaar 10 miles en dat zou geweten zijn.  Het parcours bereiken was niet een onoverkomelijk probleem.  Auto kon netjes geparkeerd dicht bij Sint Anneke Plage.  Na afloop bleek dat wél een gigantische foute keuze te zijn.  2 uur stapvoetse file om richting… Read more“10 Miles in de regen”

10 miles Anr 2015 voor het goede doel

26 april as vindt de Antwerpse 10 miles plaats en dit al voor de 30ste keer. Na enkele jaren geen deelname van mezelf wegens over crowded om zalig te kunnen genieten kwam er een Charity Run voorbij om de Ziekte van Lyme onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen… Read more“10 miles Anr 2015 voor het goede doel”