10 miles Anr 2015 voor het goede doel

runner_01726 april as vindt de Antwerpse 10 miles plaats en dit al voor de 30ste keer. Na enkele jaren geen deelname van mezelf wegens over crowded om zalig te kunnen genieten kwam er een Charity Run voorbij om de Ziekte van Lyme onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor verder onderzoek. Om deze reden wou ik wel deelnemen aan de Antwerp 10 miles.

Iedereen zal wel iemand in zijn omgeving kennen die deze ziekte heeft opgelopen.  Een tekenbeet is immers nooit ver weg. Ook ik heb een dierbare vriend verloren wiens medische miserie begon met de ziekte van Lyme.

Wil je meer lezen over deze Charity Run lees dan bijgaande folder [ fix_chronic_lyme_flyer ] of contacteer de organisatrice Doris.

Doneren kan je ook nog steeds op volgende link. Aan diegene die al gedoneerd hebben alvast bedankt hiervoor.

Aan alle lopers succes de 26ste en ook hartelijk dank voor jullie deelname.  Zelf heb ik niet een tijdsverwachting voor deze 10 miles maar zie ik het in voorbereiding naar mijn 6de marathon in het najaar en louter om ‘kilometers te vreten’.

 

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact