Keulen

Fotografie Sabrina Maes

Op een boogscheut van Antwerpen ligt Keulen, waarbij de Dom dominant over de stad heerst.  In Keulen kan je slenteren, verwonderd zijn, genieten van natuur en parken, shoppen (zeer druk), gezellig eten, kuieren en ontspannen.

Op elke hoek van de straat vindt je een Merzenich waarbij je de lekkerste Duitse specialiteiten uit de hand kan eten.

De moeite waard zijn uiteraard De Dom, de Triangeltoren, De Hohenzollernbrücke, De Vismarkt met zijn kleurrijke huizen en leuke straatjes er omheen.

Het Chocolademuseum is een voltreffer.  Je leert er in detail over chocolade maar kan ook proeven en je eigen reep samenstellen.  En lekker is het zeker!

Keulen telt zelfs 12 basilieken waar je langs kan kuieren of ze bezoeken.  De Rijn loopt eveneens zeer aanwezig door de stad met een enorm aantal bruggen.  Met een kabelbaantje kan je over de Rijn tot aan de ingang van de zoo gaan.  De zoo is een lust om in te kuieren, de dieren staan heel dicht bij de bezoekers.

Shoppen kan je in diverse straten maar ook in het Belgische Viertel.

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact