Bijzonder
Bijzonder

belangrijk, bijzonder, buitengewoon, curieus, eigenaardig, fenomenaal, gedenkwaardig, gek, interessant, notabel, ongewoon, onverklaarbaar, opmerkelijk, opmerkenswaardig, opvallend, raar, typisch, verbazingwekkend, vreemd, vreemdsoortig, wonderlijk, zeldzaam, zonderling

 

Global warming. Klimaatsverandering. Aandacht voor.

Mooie gedachten, mooie slogans.  Maar er iets aan doen, er iets voor doen.  Jij?  Ik?

Er over lezen: ja.  Meeknikken: ja.  Maar doen?

Bijzonder is het dat je als enkeling de schoenen aantrekt – letterlijk – en een plan opvat om Europa te gaan doorkruisen – al lopend.  9 landen, meer dan 6000km, 150 dagen. Met een karretje achter je aan, dat de komende tijd je steun en toeverlaat zal zijn.  ‘Je hartsvriendin’. ZEC is haar naam.

Je hebben en houden ingepakt en het hoogst noodzakelijke in je ‘karretje’ gestouwd voor de komende 6 maanden.

Hoe meer basic kan het nog worden? Hoe meer bijzondere empathie voor je doel kan je tonen?

Lees het bijzondere verhaal over het bijzondere project
RUNFORTECLIMATE

 

30.03.2014 – Blaarmeersen Gent
“Afscheidsloop Runfortheclimate Peter. Wat leerden we? Dat het karretje onbewaakt werd ‘uitgeprobeerd’ en besprongen, bezeten, bepoteld door allerlei onbekende aanwezigen…wat moet dat zijn moet die beren  onderweg. ’t moet gezegd Zec had een bijzonder succes. Wat nog? wow wat een tocht, wat een project, wat een initiatief…denk maar eens aan de regen en wind of waar je niet bij stilstaat, die talloze oneffenheden in de weg, de borduurs en drempels…Sjapo op voorhand!!! Wat nog meer? Een schare sympathieke mensen en bijzondere ‘langer-leef-happy-healthy-en-fit-producten precies’  Vooral een behouden tocht, geniet er van, behaal je vooropgestelde doelen en stel het wel!”

[flgallery id=38 /]

 

Scroll Up