Warmen aan de warmte van mensen

Gemis

Zoals de nacht plots valt,
zwaarmoedig, koud en stil
huivert mijn ik, want kil
is het timbre dat schalt.

Het stormt door de heldere nacht.
Hoog hangen sierlijke stippen
en laag ligt een donzige vacht
een glimlach versiert mijn lippen.

Ik zie je voet druk
in de donkere sterre hemel

Ik zie je voet druk
in het witte sneeuwtapijt

‘’Vredig gemis”.

| (c) Sabrina Maes

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact