China Light Zoo

Antwerpen, -3° die aanvoelt als -10°. Rijen aanschuiven voor hét spektakel van 2014: China Light. Een prachtige, romantische avondwandeling langs prachtig verlichte kunstwerken.

Ondanks de stevige koude hebben we genoten, al slenterend.  Eenvoudig weg zo druk bezocht.  Een aanrader!

Chinese kunstenaars toveren van 6 december tot 18 januari ZOO Antwerpen om tot een sprookjesachtig paradijs met een fascinerend lichtspektakel. Wandelend tussen honderden magische lichtobjecten van dieren en bloemen waan je je in het mysterieuze China. Bijpassende hapjes, drankjes en animatie maken een bezoek compleet. Geniet van de typische Chinese animatie zoals een traditioneel theemoment, een volksdans, een artiest die een Guzheng bespeelt en enkele acrobaten. Een aanrader voor jong en oud!

China kent een eeuwenlange traditie van lichtfestivals. Volgens de Chinese traditie worden op de vijftiende dag van de eerste Chinese maand lantaarns en lampionnen ontstoken om te bidden voor een goede oogst en om Taiyi, de god van de hemel, gunstig te stemmen.

 

 

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact