Paradijs

Fotografie Sabrina Maes

Na 22 maart was het een diep fronsend ongeloof.  Bij ons, zo dichtbij.  Iedereen heeft ooit wel eens op de luchthaven in Brussel rondgelopen.  Wij zelf nog maar een week geleden om tickets te boeken.
De week erna bestond uit stress, angst, nadenken, discussies, nieuws volgen en vermannen. Een meeleven met alle slachtoffers, gewonden, familie en omstaanders. Met hulpverleners kortbij en veraf.

Ongeloofelijk maar waar hadden wij net een zonnige reis geboekt en dat na meer dan 2 jaar zonder vakantie. (topsportzwemstagesnietmeegerekend). Het werd een wikken en wegen, zuchten en kreunen, gebrek aan informatie van de luchtvaartmaatschappij, dan weer zus dan weer zo.

Met eerbied voor alle medewerkers die continu bereikbaar waren via social media.  Zowel Brussels Airlines als Austrian airlines stonden continu klaar om de situatie te checken.  Onze kleine Skype zou immers meevliegen.  Ook voor hem de eerste keer. Van geen vlucht, naar wel een vlucht, naar omleiding, connectie missen, naar opnieuw het originele vertrekuur.

Maar er kwam geen zekerheid dat de hondjesmee-service kon geboden worden.  Vanochtend om 2 uur vertrokken naar Luik.  Onderweg wel, ja, neen, twijfel, angst…tot bijna weer naar huis rijden.  Toen we de massa politie en leger zagen rond de parking aan de luchthaven, beslisten we toch onze angst opzij te zetten en door te gaan met leven.

En alles verliep zoals het hoort, lang onderweg maar het was een positieve dag met puike informatie, veiligheid, begeleiding, lieve dappere Skype, keigoedgezelschap Stijn.  Vlotte aansluiting in Vienna, hobbelige vlucht naar Larnaca.

Ook daar werden we gisteren nerveus van maar gelukkig was er van de Romeo Hijacker geen spoor meer en kwamen we veilig en wel op onze bestemming aan.

Een misschien niet zo prettige verrassing was wel het autorijden. Aan de linkerkant van de weg maar ook nog eens met het stuur links en schakelen met linkerhand.  Mmm even wennen in het brein…En niemand kon dit ons op voorhand melden? 😉

Het paradijs.  Rust, zon, vriendelijkheid, cultuur, geschiedenis, rugzak-lopen en Genieten.

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact