Rotterdam, 6 uur: dat is design, architectuur, lijnenspel, reflectie….

Rotterdam dat is genieten

 

 

Rotterdam, 6 uur: dat is design, architectuur, lijnenspel, reflectie, rust, musea, water, genieten, romantiek, pracht, topsport, terrasjes, diversiteit. Rotterdam dat is…een bezoek méér dan waard.

Rotterdam….

Rotterdam, dat is genieten Rotterdam, dat is genietenDat is Wim die lid is van een Rolls Royce clubje, en fier is op zijn gele car.

Rotterdam, dat is genietenDat is de dame onder de ‘plu’ die zich druk maakt omdat haar man op de vlooienmarkt de tijd verdoet.

 

Rotterdam, dat is genietenDat is de man in de rolstoel die zijn vriendin naroept ‘jij vindt me toch ook leuk’, waarom mag zij dan geen foto van me.

Rotterdam, dat is genietenDat is het weerkerende lijnenspel.

Rotterdam dat is genietenDat is de man op de bank, die in pose gaat voor de foto.

Rotterdam dat is genieten Rotterdam dat is genietenDat is de NY style man die statig wil poseren.

Rotterdam dat is genietenDat zijn de ballonnenkinderen die een roze party hebben op de pier.

 

 

 

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad en het dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam maakt deel uit van de Randstad en is gelegen in Zuid-Holland.

Met 618.467 inwoners is de gemeente Rotterdam qua inwoneraantal na Amsterdam de grootste gemeente van Nederland. Het inwonertal van de stadsregio Rotterdam bedraagt ongeveer 1,2 miljoen inwoners.[1] De Metropoolregio Rotterdam-Den Haag telt 2.261.844 inwoners.

De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa en behoort tevens tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement.

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact