Des Lieux Abandonnés.

Urbex - great location

“Holy Shit” was het enige dat ik kon uitbrengen bij het bereiken van MIJN verloren locatie, die ik persé wou bezoeken en dat na 3 ontzettende hete, vermoeiende dagen. Stijn was ondertussen naar dromenland vertrokken, even rijden dus. Maar wat een adembenemende view verraste me….WOW, WOW, WOWOWOWO. Verloren en verlaten? Dé max. Als Urbex locatie kan deze tellen…Genieten, genieten en genieten. Klauteren&klimmen(beetje – veel – hoogtevrees zelfs overwonnen). Mooie kleuren, mooi licht, Een pareltje!

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact