Diamond Speedo Antwerpen

TimmersTimmers zet een nieuw Belgisch record neer op de Diamond Speedo Race te Antwerpen weekend 11-en 12/05!

Met 1.48.05 heeft België een nieuw record op de 200mVS dankzij Timmers. Hij plaatste zich samen met Surgeloose en Dekoninck voor Barcelona.

WardBauwensCOVER(Belga) Ward Bauwens heeft op de Antwerp Diamond Speedo Race het Belgisch record op de 400 meter vrije slag aangescherpt tot een tijd van 3:50.91.

Kimberly Buys heeft zaterdagnamiddag op de Antwerp Diamond Speedo Race voor de tweede keer op een dag haar eigen Belgische record op de 50 meter rugslag verbeterd. In de finale tikte ze aan in 29.09

Kim Janssens won de finale in de 50 meter schoolslag in een tijd van 31.97, drie hondersten van een seconde onder de WK-limiet. Haar eigen Belgisch record bedraagt 31.55.

François Heersbrandt heeft zaterdag op de Diamond  Speedo Race in het Antwerpse Wezenbergbad de WK-limiet op de 50 meter  vlinderslag gezwommen. (23.76)

diamondOok Stijn zette snelle tijden neer en behaalde – eindelijk – zijn Belgische limiet voor 100SS.  De 200SS zat al lang op zak maar die 100 moest nog even bevestigd.  Bij deze! (1.28.50)

In de 100VS heeft Stijn ‘gevochten’ en won hierdoor zijn reeks.  Een mooi spektakel.

Ook de andere disciplines waren allemaal seconden sneller dan Stijn’s Personals Best.
Een succesweekend dus.

speedo

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact