3 keer A tijd

3 keer A-tijd voor Stijn
3 keer A-tijd voor Stijn

100 jaar Hasselt zwemclub werd oa opgeluisterd door een groots zwemfestijn afgelopen weekend. 2 dagen zwemmen met een heel erg druk programma.

Stijn verbeterde tot 4 keer toe zijn persoonlijke besttijden.  Dat alleen was niet genoeg want Stijn verpulverde ze met tientallen seconden.

De 100VL was een opwarmer.  Stijn won zijn reeks en verbeterde 6 sec.  De glorienummers kwamen met 400VS waarbij Stijn een A tijd behaalde op de 200 tussentijd en op de 400 eindtijd.  Stijn dook daarbij onder de magische 5 minuten en klokte af op 4 58 97. Ook hier won Stijn zijn reeks en verbeterde met 36 sec. Beide tijden waren tevens goed als entry voor de BJK.

Dag 2. Na een korte maar verkwikkende nacht startte Stijn op de 100SS. Stijn won opnieuw zijn reeks en verbeterde met 6 sec. Stijn behaalde een 4de plaats en miste dus op een haarbreed het podium.

Het koningsnummer van de dag was een mooie afsluiter. 200WS werd mooi afgerond met een 3de A tijd en 2 39 81.

Topvorm dus.  De laatste wedstrijd van het seizoen wordt as zondag gezwommen in eigen bad.

Foto’s van onze helden

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact