De Laatste! Morgen start ik Project 408(four-oo-eight)

De laatste!!!
De laatste!!!

De laatste!!!  Vandaag de laatste pistewedstrijd 5000m gelopen.  Vlaamse&Provinciale Kampioenschappen Piste Brasschaat.  De laatste kwam niets te vroeg. Alhoewel dàt achteraf een Understatement blijkt.

Hectische ochtend – 6 uur op – maar toch slechts 2 minuten before closing time aan de piste en ingeschreven geraakt.  Afgelopen woensdag was een vleugeltjes training. Eentje om te koesteren en nooit meer te vergeten.  Een handvatje voor barre tijden.   Het zit er dus zeker in – die snelheid en dat euforische-lekker-lopen-gevoel –  maar zonder kine&sportarts lijkt het Echternach wel.  Gisteren was al een voorbode.  De 5km-daags-voor-wedstrijd-loslopen gingen mentaal als vanzelf, maar nu wilde ook mijn R-been niet mee.  Ik heb dit halvelings langs neus weg aan kine laten weten toen ik Stijn van zijn sessie ophaalde maar er werd van alles gemompeld over trekt wel bij, woensdag was zware sessie, morgenochtend is het over, weekend time….Begrijpelijk uiteraard. Maar het ging dus niet over, niet deze ochtend, niet tijdens inlopen, en zeker niet tijdens die Laatste 5K Piste!

De laatste!!!
De laatste!!!

Veel wind, koud, gesukkel met Garmin-repair en off we go.  Al na enige rondjes leek het alsof ik op ijs liep.  Redelijk wankel.  Van een startsnelheid van rond 14 was het snel duidelijk dat echt doorbijten de enige manier was om nog binnen de 25 te blijven, als ik dat nog zou halen…..Linkerdijbeen moet ik opvangen door rechterbeen, maar dat kon ik niet hoger krijgen omwille van de pijn in rug, heup en dijbeen.  Dus rennen om de pijn voor te blijven en maar 1 doel voor ogen, aankomen in schoonheid. Het liep dus heel erg onstabiel waardoor ik geen correct ritme kon vinden.  Waw wat was die 20K piste een zalig lopen –traag constant tempo-.
Piste afscheid toch in glorie. 24’59 werd het.  Not too bad! Zeg ik nu – na revalidatie&tranen van pijn na aankomst. De rust kwam redelijk snel na de dip. Dag korte linkse bochten!

De Laatste!!!
De Laatste!!!

Immers….morgen start ik met Project 408(four-oo-eight) – marathon 5 here we come.  Inderdaad de 5de alweer.  Morgen zet ik mijn plan verder met 25km trage duurloop langs stille wegen. Als die 25K soepel gaat (what’s in a name?) dan wordt de marathon deze week vastgelegd.

Ik bezin me ook verder over (opnieuw) permanente sport begeleiding.  Zonder kine op de tijdstippen dat het nodig is (lees niet vastgelegde weekafspraken) lijkt het niet soepel genoeg te verlopen.  Maurice waar is de tijd!!! Zoveel aan jou te danken! Misschien ga ik wel op zoek naar een kine die mij kan begeleiding in mijn doel en visie?  Wie zich geroepen voelt mag contact opnemen.

Bedankt Stijn voor de mooie foto’s en jouw gesupporter.  Bedankt Steven voor de jarenlange steun en personal coaching ook en in het bijzonder vandaag!!! voor-tijdens en vooral nà!!!

[slideshow_deploy id=’1444′]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact