De eerste 25km!

PROJECT408
PROJECT408

Na weer een veel te lange non-actieve marathon tussen pauze – marathon Eindhoven 2010 – EK Masters maart 2011, een reeks succesvolle piste wedstrijden 2013 is het opnieuw tijd voor een marathon.

De 5de alweer. Dat moet dus een bijzondere worden.

Mijn moeder zei altijd: “ik voel me nog 3*7” Ze was toen ongeveer mijn leeftijd nu.

Ik voel me ook zeer zeker 3*7, maar gezien de lange revalidatie nà 1991, de lange weg nog steeds, vind ik het gevoel dat me aanzet tot lopen en meer “beyond” dat statement. Het is meer, intenser, dieper, het is 4*8. 408(four-oo-eight). Het is een target voor mezelf en een aanmoediging voor anderen.

Een project van doelen stellen zowel in privé&gezinssfeer, werk, persoonlijk, emotioneel, sociaal, als op sportvlak. Doelen stellen en targets bereiken = sleutel tot Geluk.

Vandaag krijgt Project 408 dan ook vorm. De eerste 25km zijn afgewerkt. De eerste 5km gingen super aan een snelheid van 5.45 en een perfecte hartslag 85%. Ondanks een zeer stevige wind op kop.

De eerste 25km
De eerste 25km

Maar het pad is zo mooi, zo wijds, zo’n bevestiging van vrijheid dat het loopt of glijdt als een zeilboot, het eerste deel aan de wind, de retour met de mooiste gevulde spinakker.

Tweede 5 gingen iets moeizamer vooral omwille van de wind. De 3de gaven pijn in linkerbeen en knie, lies een klein beetje. De 4de deden me zweven en gingen veruit het soepelste.

De laatste waren top, Skype op kop voor zijn eerste 5. Proficiat Skypeke dat ging vlot! En de laatste 2.5 waren euforisch. Yes, 30km here we come.

Genieten van natuur, wind en plots snikhete nazomerzon. Geweldige zondag!

[slideshow_deploy id=’1473′]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact