Antwerpen, grootste proces ooit

Antwerpen, 30.09.2014

Grootste proces in Antwerpen. Grote politie interventie…grootste ooit. Ik ging een kijkje nemen als leek.

Ik heb 1 metaaldetector gepasseerd aan de inkom van de Rechtzaal op de 1ste verdieping van ons indrukwekkend Gerechtsgebouw. Mijn indruk? Er werd een zeer imposant onderzoek gevoerd. Het OM kent al die voor ons vreemde namen vlekkeloos. Van Dambruggestraat tot Syrie…geografisch is elk detail aanwezig. Zo kortbij… Ook vader Bontinck in nieuw zwart vlekkeloos pak was op deze tweede dag aanwezig. Genoeg tv zenders…en je kan vrij in- en uit.

Na afloop een redelijk tumult van op-en af lopende reporters. En Vader Bontinck staat de pers graag te woord.  De man is opgewonden en onthutst.

Het OM heeft een detailverslag van hun onderzoek en vordering voorgelezen.  Niet alle verdachten waren aanwezig vandaag.

Wel veel geïnteresseerden in de zaal en heel erg veel alerte politiemannen en vrouwen.  Enkel met een perskaart mag je gsm gebruiken, zoniet wordt je de deur gewezen.

 

Antwerpen, stad van Aaaaa

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact