Aangepast PR op 5.000m – brons op PK 10.000m

pk_10000m
pk_10000m

11.09.2013.
Waterhoos.  Planeren doorheen gigantische plassen.  File, stilstaan, stapvoets, File. Maar toch nog tijdig in het stadion te Tessenderlo. PK 10K (Provinciale Kampioenschappen 10.000 meter piste).

Leuk dorp Tessenderlo.  Mooie kerk&kerkplein.  Rustigevende omgeving.  Prachtig stadion.  Waw.  Wat een gelukzalig trainen moet het hier zijn.  Prachtige piste 8 banen met aanpalende Finse piste én inlooppiste.  Fantastisch.

Inlopen ging echter moeizaam.  Het draaide vierkant.  Behoorlijk zeurende pijn.  Uiteraard was de intermezzo afgelopen zaterdag en hic et nunc zeer kort.

Start om 20.45 uur, uitgesteld naar 21 uur en opnieuw uitstel naar 21 uur 10.

Starten ging dan weer behoorlijk.  Eerste 5 km keurig in nieuwe besttijd van 22.40. Maar vanaf km 6 nam een zeurende pijn de bovenhand en werd het een moeizame race tegen mezelf.  Aankomen was nog de enige resterende boodschap.

pk_10000m
pk_10000m

Run to walk again  – want dat is het méér dan uiteraard.

De laatste 6 rondjes heb ik toch opnieuw snelheid kunnen opbouwen. De supporters hebben me naar de eindmeet gekadanzt.

Afgeklokt op 53.23.  Uiteraard niet de beoogde tijd op de 10K maar toch brons behaald.

Veel fans vandaag op de piste ondanks het redelijk late uur.

Bedankt Stijn, Rudi, Els en micro-man.  Bedankt voor de steun & ondersteuning.  Ik ben veilig aangekomen.

Nu eerst sportarts, kine, sauna, voldoende rust en dan me focussen op het nieuwe project als ‘ondertussen’ in de training naar het PK eind deze maand.

20km piste, 50 rondjes.  Als vandaag werd benadrukt dat 10K piste vooral mentaal zeer moeilijk zijn en ik op dat punt totaal geen punt maak van al die rondjes dan zijn die 50 zeker voor mij weggelegd!!! Wordt vervolgd.

pk_10000m
pk_10000m

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact