Zwemmen voor Dummies

Zwemmen voor Dummies
Zwemmen voor Dummies
Zwemmen voor Dummies

Eerste zwemles volbracht. Eerst voelde ik me aanbeland in een Urbanus strip, maar nu gedouched en aan de thee vond ik het geweldig, cool, swimtastic. Geen noemenswaardige pijn in twatere…en ik zou niet miss strever zijn als ik niet continu op kop lag. Zelfs met benen crawl en schoolslag. De trainer al direct interesse in de uithouding der uithoudingen. Van welke sport ik dat heb….En mijn eerste 25 m crawl zijn binnen. Met doodsangst, verzuipen en doorgaan ben ik toch aangekomen. Ja tis mijn ding de komende 10 weken! Leuk.

Ondertussen zijn de 2 testruns achter de rug.  Alle euveltjes netjes genoteerd en aangeduid in het dagboek.  Woensdag volgende check-up.

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact