Veni vidi vici

Long Run
Long Run

Vandaag D-DAY.  Na weer supporteren voor een marathon kriebelt het langs alle kanten om echte planningen te gaan maken voor mezelf en Project408Focus op de Long RunVandaag was het Run Run Run.  En ik won! Tegen mijn eigen planning. 51 min 19 sec. 7km en 70meter. Niet pijnloos.  As Donderdag evaluatie revalidatie op de planning.  Zalig toch lopen met je hoofd in de wind.  Duimpje deed enkel lastig erna.  Been zeurde de gehele tijd aan mijn hoofd. MAAR ik heb gewonnen!

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact