Stijn verbetert PR op 100R – wintermeeting 12.01.2014

Stijn stelt PR 100R bij
Stijn stelt PR 100R bij

12.01.2014 Wintermeeting Sinbad

Een drukte van jewelste.  De hal overvol bij aanvang, aanschuiven aan de kassa, gedrum van [top]zwemmers aan de kleedkamers.

Een behoorlijk druk en strak programma werd door Kamprechter Franky in strikte banen  geleid.  Zijn voorziene eindtijd 17 uur 45 was bij scherpe benadering juist.  Starten over de koppen.  Snelle doorstroom naar oproepkamer en ‘den blok’.

Stijn verbeterde zijn PR op 100 rugslag en eindigde met een mooie 2de plaats in 1 11 50. A-tijd 14 jarigen 2014 staat scherp op 1 10 70.

Meer informatie over A-tijden?

De beste absolute tijd, gezwommen in een 25m of 50m bad, geldt.

  • Het behalen van 1 limiettijd op een afstand en in een bepaalde stijl = A-zwemmer voor deze afstand en stijl. Een A-zwemmer mag enkel nog deelnemen aan B-wedstrijden in de wedstrijdnummers waarin hij geen A- zwemmer is.
  • De limiettijd wordt per leeftijdsjaar bepaald, vanaf 19 jaar en ouder is de limiettijd deze van de 19-jarigen en valt men dus in een open categorie.
  • Per 1 januari van elk jaar wordt iedereen terug B-zwemmer.
  • Indien een B-zwemmer een limiettijd van A-zwemmer behaalt vóór de limietdatum van inschrijving voor een B-wedstrijd dan mag hij niet ingeschreven worden voor de wedstrijdnummers waar hij A-zwemmer is.
  • Het bijhouden en registreren van de A-zwemmers gebeurt door de Vlaamse Zwemfederatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de officiële resultaten op www.swimrankings.net.
  • A-tijden, gezwommen op wedstrijden waarvan de organisator, wegens nalatigheid,  de uitslag NIET doorstuurt (vb. door nalatigheid van de organisator) komen dus NIET in aanmerking voor erkenning als A-zwemmer. Het is dus heel belangrijk dat de organisatoren van wedstrijden hun resultaten correct en tijdig doorsturen naar het portaal.
  • De lijst met A-zwemmers wordt regelmatig geüpdatet en op de VZF website gepubliceerd.

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact