Project408 ontwaakt

Clubrecords Outdoor AC Dames
Clubrecords Outdoor AC Dames

6 januari 2014. Project408 ontwaakt uit zijn revaliderende winterslaap.  Marathon 6 opbouw met overtuiging aangevat.  Er is wel nog enig werk aan de voorbereiding immers de Ipod was leeg en moest terug in the kitbag opgeborgen – het zou regengetik als entertaining worden.  En ook de Garmin gaf forfait – lege batterij.  De gsm dan maar als uur indicatie.  Een echte Pro dus…in wording.

De gehele dag droog en warm.  Behalve op het moment dat ik mijn marathon 6 voorbereiding aanvatte.  Storm, rukwinden en hevige waterval.  Kletsnat. En dit in de meest overtreffende trap.

Maar het voelt goed, het begon waar het eindigde in oktober, met extreme rukwinden en heel veel regen. Dat is altijd een goed teken.

Gisteren liet ex-coach Steven weten dat ik met de 20.000 km op de piste in 2013 een clubrecord vestigde over alle categorieën [AC outdoor Dames].  Mijn naam prijkt nu op de tabellen van ZWAT [www.zwat.be] tussen alle grote namen.  ME PROUD.

20.000 km piste

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact