Opening Kerstmarkt 2017 Antwerpen

©Sabrina Maes, Kerstmarkt Antwerpen 2017

’t is weer de periode van het jaar.  Kerstbomen-ballen en kalkoenen.  De gezelligheid wordt weer boven getoverd nà een jaar hard labeur.  Uitkijken naar even rust, familie, werk aan de kant, beentjes onder tafel, staren naar het licht.

9 december opende de Kerstmarkt 2017 in Antwerpen weer zijn staldeurtjes.  Met een beiaardconcert van Dimitri Vegas & Like Mike – over de koppen lopen inclusief.  Het gezelligste deel trof ik aan het Steen, uitgebreid naar Grote Markt, ijspiste op de Groenplaats en zijstraatjes.

©Sabrina Maes, Kerstmarkt Antwerpen 2017De mooi Kerststal prijkt aan De Kathedraal en je kan er ook een prachtige Reuzengrote Kerstboom bewonderen.

Vooral ijskoude heb ik ervaren, met een fikse wind..  Glühwijn mag weer, dikke truien mogen aan, verkleumde-vingersavond voor de annalen.

Maar het prachtige licht-en video spel geprojecteerd op het Stadhuis deed die koude direct vergeten: PRACHTIG!

De trend naar winterwonder werd direct gezet.

Voor leuke Kerst hebbedingetjes en versiering is de Kerstmarkt ook zeker een aanrader!©Sabrina Maes, Kerstmarkt Antwerpen 2017

4K video Kerstmarkt ©Stijn Van Coppenolle

 

 

 

Een foto impressie ©Sabrina Maes

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact