Memorial Anteunis – 2 dagen zwemmen

Stijn werd uitgenodigd om deel te nemen aan de Memorial Anteunis in Gent. Dat betekende 2 dagen goed doorzwemmen 😉

 

De Herfstvakantie werd dus opgedeeld in studeren en studeren, ontspanning én zwemmen en zwemmen.  Vroeg op hoort er steeds bij blijkbaar.
Stijn mocht aan 6 wedstrijden deelnemen.  (50R, 50VS, 100VS, 100R, 200SS – 4de plaats, 200VS) waarvan 2 geschikt om ook een finale plaats te veroveren: 50R en 50VS.  Met een tijdsverbetering op de 6 wedstrijden was dit ook het geval voor de 50R en 50VS en Stijn plaatste zich dus samen met de 10 beste zwemmertjes in de leeftijd 11-12 jarigen voor maar liefst de beide finale plaatsen.

Na 2 * 200m wedstrijden op zondagochtend was het dus voorbereiding voor de finales op zondag – late – namiddag. Een prachtige en ontroerende demonstratie van de G-zwemmers mocht niet ontbreken. (zwemmers met een verstandelijke beperking)

En ook hier verbeterde Stijn zijn tijden opnieuw! Stijn werd mooi 7de in de finales R en VS en kon dus maar liefst 8 keer een tijdsverbetering laten noteren.

Het waren successtories aldus in een prachtige accomodatie en met een puike organisatie (behalve de lange wachttermijn tussen einde wedstrijd en finales pas om 15uur30) onder professionele begeleiding van de WZK –  trainers.

Info en uitslagen

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact