BTD D afterdays 1

Dreigende engelenzitjes
Dreigende engelenzitjes

BTB D afterdays (noot vd redactie, Ned. Vert. Back To Basics, Dagen erna)

Afscheid genomen van Camping Flodder, de weg naar huis terug.  De donder blijft rollen, de regen klatert met bakken uit de hemel…nà een heerlijke stop-over in Milan.
(Prego Centro Milano met Mobilhome-beetje crazy met bak-van-8m in smalle straten …;-)) de bergen trotseren.  Milano was warm, was hot, was indrukkwekkend (Duomo), was imposant window-shoppen in stijl (heerlijke Mercedes parfum ruiken), de leukste gsm-covers bewonderen bij Mondadori, was een overheerlijke capucino genieten onder de Duomo, was Supderdry binnenglippen en de weg retour vinden.  Te lang blijven plakken in Centro Milano dus.

PREGO CENTRO MILANO
PREGO CENTRO MILANO.
Bergen trotseren bij schemer. Niet mijn favoriete bezigheid zeker met laaghangende engelenzitjes.  Stop-over parking snel beslist toen het zicht minimaal werd van én donker én regen én dreigende insluitende bergen.  We genieten ’s ochtends van ons croissantje. De regen is blijven klateren.  Het was een brakke nacht.  Maar het ontbijt des te heerlijker.
HB SKYPIE
HB SKYPIE

 

 

Ook was er eentje jarig.  HB Skypie.  Een croissantje toe voor deze jongeman.

 

 

 

[slideshow_deploy id=’1090′]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact