BTB D11

Relax.
Relax.

BTB 11 ( noot vd. Redactie, Ned. Vert. Back To Basic Dag 11)

Ochtendglorie in de gietende regen.  Humeur heeft zich met het verschijnen van de zon aangepast: staat op zonnig nu.
Campingklusjes geklaard.  Enkel de chemische toilet vind ik een nachtmerrie, niet zozeer het systeem op zich maar wat die Camping Flodders achterlaten, je houdt het niet voor mogelijk: ikke-en-de-rest-kan-stikke mentaliteit, wat na hen komt is voor hen van geen belang?  Madame Flodder heeft het net overleefd.  Mijn maag ligt danig overhoop wellicht voor enkele uren maar je kan komen kijken.  Deze flodder heeft alles WEL netjes achtergelaten en nog wat bijgepoetst.
Even relaxen (=bekomen).  Leuke plannen smeden om lopen wat op te schroeven.  Yep coach die 10K PK lijken me wel iets, txs voor schemaatjes. Aiaia Capitain ik zal ze secuur opvolgen.   Hopelijk is deze dag wat minder vakantie-chaotisch, gisteren is er wel een en ander gesneuveld, en vergeten in afwas-locatie-camping-flodder door ondergetekende. We hebben nu nog 1 bord en geen glazen meer….

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact