Jumping Antwerpen

Jumping Antwerpen

Dankzij een wedstrijd op de FB pagina van Scapa was ik de gelukkige winnaar van vrije inkomkaarten voor de Prestigeuze Jumping Antwerpen.

Elegantie. Sierlijkheid. Rust. Genieten.

“Jumping Antwerp wordt “Longines Global Champions Tour Antwerp”

In 2014 mikt Jumping Antwerpen hoger dan ooit tevoren. Na zes jaar intensief werk aan de mooiste jumping in België worden we deel van de legendarische Longines Global Champions Tour. 

Liefhebbers van de paardensport weten zonder meer dat dit het hoogste niveau is dat een jumpingwedstrijd kan bereiken. Deel uitmaken van deze serie, waarvan elke Grand Prix plaats vindt op spectaculaire bestemmingen over de hele wereld, is de ultieme prestatie voor Antwerpen.

Het effect op ons sportief programma is enorm. Niet enkel zullen we de top 30 van de ruiters ontvangen, we behouden ook onze 2- en 4-sterren competities, wat zorgt voor een totaalbedrag van 700.000 euro aan prijzengeld. Deze combinatie brengt ons op hetzelfde niveau als Londen, Parijs (Chantilly) en Monte Carlo.

Naast het sterke sportieve programma, brengt de Longines Global Champions Tour ook een spannende en prestigieuze sfeer, met sterren, beroemdheden en royals. Geweldige jumping sport in de aanwezigheid van ZKH Prince Albert II van Monaco, 007 ster Sir Roger Moore, Athina Onassis en Bruce Springsteen zal ineens werkelijkheid zijn in onze eigen stad.

We zijn erg trots en blij om u dit grote nieuws aan te kondigen, onze partners en sponsors die ons hebben gesteund sinds het begin. We verwelkomen u graag tijdens de eerste “Longines Global Champions Tour Antwerp” van 2014.”

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact