Jaarmarkt Prosperpolder #2021

Jaarmarkt Prosperpolder 2021, @Sabrina Maes

Sinds 1995 organiseert het  “Jaarmarkt- en Feestcomité Prosperpolder” iedere eerste zondag van September haar jaarmarkt & feestmarkt. Vanaf 12u wordt het dorp van Prosperpolder omgetoverd tot een heus festijn: met onder meer wedstrijden voor paarden en hoornvee, gekoppeld aan een gewestelijke veeprijskamp georganiseerd door de Gemeente Beveren. Verder voorziet deze organisatie ook gansrijden, een feestmarkt met diverse kraampjes, demonstraties van oude ambachten en allerhande gratis activiteiten voor kinderen.

Wist u dat wij al enkele jaren ons eigen bier hebben genaamd ‘Prosper’? Het Gouden Bier van Prosperpolder. De smaak is voortreffelijk en de afdronk mag subliem genoemd worden. Kom zeker genieten op onze jaarmarkt van dit blond biertje.

“Jaarmarkt- en Feestcomité Prosperpolder” organiseert ook al enkele jaren het Vlaams kampioenschap fierljeppen.  Een Friese sport waarbij het bedoeling is om zover mogelijk met een polsstok over een beek te springen. Hilariteit verzekerd!

Tekst: ©https://www.jaarmarktprosperpolder.be

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact