Etten-Leur in volle zomerzon

Etten-Leur
Etten-Leur

Etten-Leur, 14 uur.  Heerlijke zomerzon, 20°++, rustig stadje.  Helemaal ingecheckt en met een wandeling voor Skype de auto weg parkeren weg van het grootse evenement.  Met drinkbus, fototoestel en plan de hort op.  Een lieve dame in paars met dito bril en lipstick stapt van haar fiets en vraagt of ze kan helpen.  Keurig wordt de weg naar de start uitgelegd doorheen het locale prachtige parkje.  “Het is een mooi natuurparcours door bos en rust, stilte voor je geest”, zegt de verzorgde Oma.  Off she goes….”Sterkte” roept ze nog na.

Onderweg een man met grijze baard, stopt ook, met de fiets in de hand en toont ons exact waar de startvakken zullen zijn en ook de aankomst…de aankomst!!! Achter ‘de moeierboom’.  Een dikke ronde boom midden van het marktplein dat baadt in volle zon. “Origineel heette deze marathon ‘Herstmarathon'”, weet hij nog te vertellen, “morgen zal die naam weer tot zijn recht komen”.

Tijd voor een koffie en om de omgeving in me op te nemen.  Veel restorantjes.  Maar dan zet de wind alvast op, heftig.  Als het morgen ook ZW is dan ligt de start ‘in de wind’, eerste deel wind mee, tweede deel piek in de wind, derde wind mee, laatste 11 opnieuw piek in de wind….

Even rust op de kamer.

Project 408 t.v.v. Vereniging voor Autisme

[slideshow_deploy id=’1682′]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact