De laatste 8km

De laatste 8 km op eiwit gelopen.  Redelijk zwaar in de benen.  De pijn van de naald voelde ik bij elke stap in het bot.  Het ging dus niet al te vlot, stram.  Maar de teentjes zijn OK en ik voelde toch redelijk een balans in de pasjes.  Zondag sta ik zeker aan de start  ik ga dromen van suikerwafels en speculaas. Vanaf morgen koolhydraten stapelen en rust in de benen.

Project 408 t.v.v. Vereniging voor Autisme

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact