Daar genoot ik van, 15km lang

Daar genoot ik van, 15 km lang
Daar genoot ik van, 15 km lang
Daar genoot ik van, 15 km lang

15 kilometer als keilange duurloop (ik deed er precies 1 uur 44 over inclusief het stretchen onderweg, de drankjes en de foto’s) en de 1 uur zwemles zijn eigenlijk prima verteerd. The morning after geen overmatige pijnen her en der behalve de knies/heup. Controle weer as maandag. Toch is dit een euforische afsluiter van de maand januari (om zoals anderen clichématig te volgen en ook de balans van januari op te maken ;-))

[flgallery id=19 /]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact