Stijn zwemt als de Haaien op 200WS

Haai op 200WS
Haai op 200WS

Allerlaatste Kans 28.12.2013 – Sinbad.

Een drukke middag voor de boeg. Voor Stijn wordt het lang wachten. 17.00 uur pas begint zijn wedstrijd. Inzwemmen al om 12 uur 40.

Zelf dus van de gelegenheid gebruik gemaakt om een uurtje rondjes te malen. Verrassend ging het goed. Fantastisch stille loop in de zon. Prachtig weertje. Rondjes malen als van zelf. Op het einde van het uurtje pas een kleine pijn in de knie. Na stoppen training direct verdwenen. We are in… I presume.

Lekker warm in het zwembad. Stijn even ingezwommen in klein bad tijdens pauze om zich dan snel in wedstrijd broek te hijsen en te hollen naar de oproepkamer.

Haai halen was de target. (2 35 00) Stijn zwom een fantastische wedstrijd, opende knap op 50 VL, na de rug lag Stijn eerst van de reeks. En eindigen deed Stijn in 2 32 60.

Stijn werd 4de in de leeftijd 1999-2000, en eerste van de 2000 zwemmers 😉

Fantastisch om op deze manier het jaar uit te zwemmen. Proficiat Stijn! Dank WZK!

[flgallery id=13 /]

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact