Stijn zwemt A-tijd tijdens openen van ‘zijn’ seizoen 03.11.2013

Stijn A-tijd op 800 m VS
Stijn A-tijd op 800 m VS

03.11.2013
Provinciale Kampioenschappen 800 en 1500 m VS in eigen bad.

Waw 6 uur 15. Vroeg uit de veren voor Stijn zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Na de schouder blessure[s] &patellapees ontstekingen bij begin van het seizoen was het nu dé test nà hard trainen om ’terug te komen’.

Stijn zwemt een solo-wedstrijd op de 800 m VS. Van bij het begin opent Stijn stevig en kan zijn positie steeds versterken. Stijn wint zijn reeks in 10.38.73 en behaalt hiermee zijn A-tijd op deze afstand. Ook laat Stijn zeer snelle tussentijden noteren waaruit blijkt dat de conditie op peil komt. Stijn klokte eerst af op 9 55 en was zich niet bewust dat hij nog 50 m moest gaan, dus dat kostte wel wat secondjes.

Eerste wedstrijden zijn altijd moeilijk 😉 Stijn werd mooi 3de van zijn leeftijd en had dus ook een medaille. Seizoen 2013-2014 here he comes!

Ook proficiat aan alle andere WZK-zwemmers voor hun sterke prestaties vandaag!

[flgallery id=2]

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact