Stijn-zwemmer

Stijn - 28.02.2015
Stijn – 28.02.2015

Stijn ° 2000 Stijn °2000 groeide van snelle sprinter en discuswerper op tot ranke, slanke zwemmer en is momenteel >1 m 80.

Stijn startte in 1ste Latijn – Berkenboom maar Latijn lag hem niet echt en hij verkoos over te schakelen naar 2de Moderne Aso.  Wat Stijn later wil worden is nog een open vraag.
Voorlopig is het [op] groeien, puberen, ontdekken, studeren en zwemmen.  That’s Life!

Stijn combineert sedert 2014 – Eco5 (Economie 5 uur Wiskunde) met topsport zwemmen.  Stijn traint minimaal gemiddeld 12 uur zwemmen.  Af en toe een doorgedreven conditietraining en een duurloop ligt Stijn ook wel (nog steeds).

In 2015 is het een jubileumjaar, Stijn zwemt dit jaar immers 10 jaar (10 jaar!) en nog steeds met evenveel zin en evenveel overgave.

Stijn houdt ook van muziek, is ritmisch en kent elke song, titel, en artiest uit het hoofd.  Een DJ set is dus vertier en plezier in afwisseling met FIFA-Xbox.

 

 

 

Geef een reactie

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact