2013 Hoogtepunten

2013 Hoogtepunten

BTB
BTB

BTB (Back To Basics) kan wel het hoogtepunt van vakanties genoemd worden, niet alleen over 2013! Het concept op zich, basic, natuur en veel tijd voor jezelf en je gezin.  Dat is genieten van Geluk.

Naast dit formidastische avontuur is de hertake van lopen op zich een subliem hoogtepunt waarvan de top verre van is bereikt.

Sabrina BK 2013
Sabrina BK 2013

In juni liep ik voor het eerst opnieuw een BK op de piste – 5000 meter.  Het was diep&doogaan maar wel de start van een mooi parcours. (met vallen en opstaan uiteraard!)

In juli ging Stijn 3 weken op stage naar Italië in aanloop naar het BJK eind juli.  Mijn zoon werd 13 en groot.  Fantastisch!

Augustus bracht genieten, avontuur en gezelligheid.  Back to basics werd back to life!

Content met Personal Best
Content met Personal Best

Een besttijd allertijden op de 5000 meter kon ik laten optekenen tijdens de avondwedstrijd in Beveren op 07.09.2013. [23min 14!]

Actie
Actie

Amper 5 dagen later zette ik opnieuw het 5000 meter PR scherp en behaalde ik brons op de 10.000 m PK in Tessenderlo.

 

 

Daar werd het idee geboren marathon 5 in 5 weken – Project 408 een feit.

Als ik 20.000 meter op de piste kon ronddraaien zonder mentale dip en fysieke overlast dan zou ik een marathon op de kaart zetten.

Die 20.000 meter werden een succes voor mezelf en YEP – EL werd een feit.

 

 

Sprint in The Laste Lane
Sprint in The Laste Lane

5 weken door hel en hemel gegaan om op 27.10.2013 te starten in niet de hel van Kasterlee maar de persoonlijke hel van Etten Leur.

Marathon 5 werd afgesloten met een overwinningsgevoel, een fijn gevoel bij steun en toeverlaat Stijn, een super coole medaille,  maar ook met een helse pijn.

 

Revalideren werd en is een feit.  We zijn nu 8 weken verder en maken de balans op. (her-continu-valideren nà 1991 – auto ongeval)

1 uur staat opnieuw op de teller.  Niet echt pijnvrij om daags nadien volop bij te bouwen. Maar 1 uur al – Fantastisch toch?

Ik voel dat er hoop is, er is immers nog van alles te analyseren, van pes anserinus, tot patellapees, tot periformis en ontdekken wat er misloopt in de aansturing ervan.  Overstrekking knie, buiger voet, afgesleten linkerschoen….we geven het niet op en zijn zeker dat 2014 ook een jaar van hoogtepunten&grenzen verleggen wordt.

We are ready to move on. You too?
We are ready to move on. You too?

Dank Stijn, dank vrienden. Voor jullie een Happy&Gelukkig 2014. Genieten van de kleine dingen, plannen van grootse dromen.  We are ready to move on. You too?

Project 408
Project 408

 

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact