Closing Slots. Pontonbrug dag 3

Closing slots.  Pontonbrug dag 3.

Voor ons heeft het niet mogen zijn.  Ons slot werd geannuleerd.  Het was even een keuze tussen lachen en wenen…ik had er zo graag overgewandeld en genoten van dit evenement.  Rondom ons meerdere boze, verbaasde en teleurgestelde mensen.  Mensen uit Wallonië, Nederlanders, uit Leuven met de trein….

Ongenadig ging het rode dranghek voor de Gates.  Voor ons geen ponton belevenis.

Met spijt…

Maar we blikken terug op mooie 3 dagen, het uitzicht, de mensen, uitbundigheid, enthousiasme, belangstelling, muziek, jong en oud.

Het “te voet” door de voetgangerstunnel deed me elke stap terugzetten naar mijn tienerjaren.  Toen ik te voet naar St-Lutgardis ging.  Dezelfde tegels, hetzelfde licht, massa’s mensen en vooral de Oude muziek vond ik cool.

Mijmerend alsof je echt doorheen de tijd ‘marcheerde’.

Benieuwd wat onze Burgemeester nog te bieden heeft ‘het is wat het is’.  Maar ik vind het toch een teleurstellende organisatie.

Compensatie welkom.

Scroll Up