Closing Slots. Pontonbrug dag 3

Closing slots.  Pontonbrug dag 3.

Voor ons heeft het niet mogen zijn.  Ons slot werd geannuleerd.  Het was even een keuze tussen lachen en wenen…ik had er zo graag overgewandeld en genoten van dit evenement.  Rondom ons meerdere boze, verbaasde en teleurgestelde mensen.  Mensen uit Wallonië, Nederlanders, uit Leuven met de trein….

Ongenadig ging het rode dranghek voor de Gates.  Voor ons geen ponton belevenis.

Met spijt…

Maar we blikken terug op mooie 3 dagen, het uitzicht, de mensen, uitbundigheid, enthousiasme, belangstelling, muziek, jong en oud.

Het “te voet” door de voetgangerstunnel deed me elke stap terugzetten naar mijn tienerjaren.  Toen ik te voet naar St-Lutgardis ging.  Dezelfde tegels, hetzelfde licht, massa’s mensen en vooral de Oude muziek vond ik cool.

Mijmerend alsof je echt doorheen de tijd ‘marcheerde’.

Benieuwd wat onze Burgemeester nog te bieden heeft ‘het is wat het is’.  Maar ik vind het toch een teleurstellende organisatie.

Compensatie welkom.

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact