BK Masters 2013 op AC Waasland

Sabrina BK 2013
Sabrina BK 2013

Zondag, 16 juni 2013

BK Masters…amai het waren toch afzie-minuten.  Die 12.5 rondjes piste is moordend, achteraf toch weer pijn in linkerheup.  De rug heeft het goed gedaan hoewel ik vrijdag in allerijl langs kiné ben gereden.  Maar ik ben content.  Met toch niet al té veel specifieke training heb ik toch weer netjes de eindstreep gehaald.  Txs to Steven voor het altijd weer vertrouwen. Nu is de basis gelegd voor langer en langer en…volgende week dus al ingeschreven voor een 10km. Foto’s met dank aan onze reporter Copyright Stijn Van Coppenolle.

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact