Beetje Trots

Fotografie is al langer een passie. Het is eigenlijk een ‘gemakkelijke’ hobby. Waarbij gemakkelijk dan staat voor:  ik kan het eenvoudig op veel plaatsen beoefenen.  (net zoals hardlopen)  Veel kilometers ‘op de baan’ brengen me zowieso langs Vlaamsche – superschone –  wegen.  Een rustpauze wordt dan snel ingevuld met een wandelingetje voor onze kleine Phlash. En het fototoestel in de aanslag. Uiteraard.

Fotografie vind ik vooral een boeiende & creatieve vorm.  Er komt zoveel bij kijken dat een drukje op de knop de ver van mijn bed show is.  Locatie, compositie, licht…de leerschool is nooit ten einde. Dat maakt het net spannend.

Stijn geraakte blijkbaar begeesterd door mijn passie. (of hij was het beu om overal ‘even te wachten’  🙂 )

Eerder was hij al geïnteresseerd in scherpte/diepte, sluitertijd… tot hij deze week een account opzette op Instagram en ook aan de slag ging.

Beetje trots.  De kleine man (van bijna 1m90) behaalde op zijn eerste post direct meer dan 600 likes.  600. Op Insta…zijn volgers schoten de hoogte in.

Dus ja een beetje trots. 
Zijn account kan je bereiken op s.v.c_photography

En inderdaad dit weekend wil hij naar de Foto&Dronebeurs.
© Sabrina Maes
Facebook: https://www.facebook.com/fotografiesabrinamaes/
Instagram: https://www.instagram.com/sabrinamaes_photostories/

Antwerpen – ook om trots op te zijn

Contacteer mij

Kom met mij in contact

Antwerpen, Sabrina Maes Fotografie
’t Stad gezien vanop Sint-Anneke @2020

Heb je een vraag?  Wil je mij contacteren?  Dat kan uiteraard en graag!

Alle foto’s&teksten op deze website zijn ©Sabrina MAES.  Wil je graag een foto of tekst overnemen of gebruiken neem dan eerst contact op.  Wil je een foto liever niet te laten verschijnen op de website of InstaFeed dan zal deze verwijderd worden op eenvoudig verzoek

Contact